top of page

De 6 kenmerken van een echte Potatoholic

Ben jij gek op alles wat goudgeel en krokant gebakken is? Fantastisch, maar om een echte Young Potatoholic te worden, heb je best nog wat meer in je mars. Vink deze zes kenmerken af en solliciteer als de bliksem. 

01

Masterdiploma op zak

Proficiat met jouw diploma! Je hebt bij voorkeur een masterdiploma in een economische, wetenschappelijke of technische richting.

02

Jong talent

Om een Young Potatoholic te worden heb je geen ervaring nodig. ​Sta je toch al in het werkveld, maar nog geen 2 jaar ervaring? Dan ben je zeker ook welkom!

03

Key competenties

Een Young Potatoholic heeft een aantal sterke managementskills. Je weet hoe je anderen kunt motiveren en inspireren en denkt probleemoplossend op een innovatieve manier. Een interessante kans of nieuwe marktontwikkeling laat je niet zomaar aan jou voorbijgaan.

04

Gezond verstand

Agristo groeit supersnel, maar we blijven met onze beide voeten op de grond staan. Een Potatoholic is mensgericht, klantgericht, denkt en handelt duurzaam & naar lange termijn en gebruikt altijd z’n gezond verstand.

05

Ploegenwerk is geen probleem

Tijdens je traject kom je op verschillende afdelingen terecht. Je bent dan ook bereid om af en toe in ploegen te werken.

06

Benieuwd naar al onze vestigingen

Je vindt het interessant om onze drie vestigingen in België én onze vestiging in Tilburg (Nederland) te ontdekken. 

Nog vragen?

Wij bijten niet. Behalve dan in pommes duchesse, wedges en aardappelblokjes natuurlijk.

Contacteer ons gerust voor meer informatie.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • agristo icon grijs

2022 © Agristo Privacy  Disclaimer

bottom of page