meisje.png
potatoholic.png
tekst_header_zonder-1024x583.png

Agristo presenteert: de Young Potatoholics

Via het Young Graduates-programma investeren we in de toekomst. Met het oog op onze verdere groei willen we de belangrijke functies van de toekomst invullen met mensen die al even bij ons aan boord zijn. Voor dit stukje successieplanning geloven we steevast in talentvolle, jonge mensen.


Concreet houdt dat in dat we nu al mensen willen aantrekken en hen alle tijd geven om zichzelf te ontwikkelen. Op het moment dat er bepaalde functies vrijkomen, kunnen ze dan ingezet worden.


Het programma


Het Young Graduates-programma duurt 2 jaar, wat ons de tijd geeft om de kandidaten op te leiden voor ze hun uiteindelijke functie gaan uitoefenen. Tijdens die 2 jaar doorlopen ze verschillende afdelingen, waarbij ze telkens starten in de productie. We vinden het heel belangrijk dat ze daar de basiskennis opdoen over hoe ons product gemaakt wordt.


In de loop van het programma brengen we de kandidaten een combinatie van technische skills en soft social skills bij. Tijdens de aanwerving peilen we meteen naar hun interesses zodat we het opleidingstraject voor iedereen persoonlijk daarop kunnen afstemmen.


De perfecte kandidaat


We zijn zeer selectief in wie we kiezen, maar dat wil zeker niet zeggen dat we enkel op zoek zijn naar mensen uit specifieke studierichtingen. We mikken dan wel op masters, maar welke master maakt op zich niet zo veel uit. Voor ons is de juiste drive om bij Agristo te werken en een fit met onze bedrijfscultuur veel belangrijker. Voor we iemand uitnodigen voor een gesprek doen we uitgebreide testen, wat al voor een serieuze schifting zorgt. Of iemand past in het bedrijf ontdekken we snel als we ze ontmoeten.


Naast gedrevenheid en een match met Agristo, zijn we ook op zoek naar mensen met een passie voor productie. Hebben ze die, dan merken wij dat de klik met een bedrijf als Agristo er ook sneller is.


We zoeken ambitieuze, doelgerichte mensen die voldoening halen uit een impactvolle job. Enkel werken om geld te verdienen? Dan ben je niet aan het juiste adres.> Kies je programma’s​, schrijf je in en wie weet start je in september als Young Potatoholic bij Agristo.